{„main-title“:{„component“:“hc_title“,“id“:“main-title“,“title“:“Portfolio“,“subtitle“:““,“title_content“:{„component“:“hc_title_image“,“id“:“title-image“,“image“:“https://www.istrarestaurant.cz/wp-content/uploads/2020/05/zlate_pozadi-1024×640.jpg|800|1280|1001022″,“full_screen“:false,“full_screen_height“:““,“parallax“:true,“bleed“:““,“ken_burn“:“ken-burn-center“,“overlay“:““,“breadcrumbs“:false,“white“:true,“position“:““}},“section_5ZtkF“:{„component“:“hc_section“,“id“:“section_5ZtkF“,“section_width“:““,“animation“:““,“animation_time“:““,“timeline_animation“:““,“timeline_delay“:““,“timeline_order“:““,“vertical_row“:““,“box_middle“:““,“css_classes“:““,“custom_css_classes“:““,“custom_css_styles“:““,“section_content“:[{„component“:“hc_column“,“id“:“column_xIHbZ“,“column_width“:“col-md-8″,“animation“:““,“animation_time“:““,“timeline_animation“:““,“timeline_delay“:““,“timeline_order“:““,“css_classes“:““,“custom_css_classes“:““,“custom_css_styles“:““,“main_content“:[{„component“:“hc_title_tag“,“id“:“9XiPI“,“css_classes“:““,“custom_css_classes“:““,“custom_css_styles“:““,“text“:“Manzanile – Vermentino di Sardegna, DOC“,“tag“:“h2″},{„component“:“hc_text_block“,“id“:“aam0D“,“css_classes“:““,“custom_css_classes“:““,“custom_css_styles“:““,“content“:“Manzanile – Vermentino di Sardegna, DOC\nOblast: Sardinie, Barbagia – horská oblast centrální Sardinie\nOdrůda: 100% Vermentino, 25 let staré keře\nVinice: poloha Manzanile – ranní. Granitové podloží, hustota výsadby 6000 keřů/ha,\n250 – 350 m.n.m.\nVinifikace: Ruční sběr hroznů, odzrnění, odkalení sedimentací, fermentace a zrání v nerezových tancích, do láhvování v kontaktu s kvasničným kalem.\nProdukce: cca 8 000 láhví ročně\nBarva: Tóny bílého zlata, jiskrná, brilantní\nVůně: Čistá, velice svěží, květnatá, jemně ovocná, delikátní\nChuť: Suchá, kulatá a skvěle vyvážená. Velice čistá, svěží, jemná a lehká. Láká k dlouhým\ndouškům\nGastronomie: aperitiv, plody moře, samotné letní pití, mořské ryby, saláty a jemná bílá masa. Podávat za teploty 10°C.\n\nVinařství Giuseppe Gabbas se nachází na severu Sardinie v horách ve vnitrozemí ostrova asi 10 km na jih od města Nuoro. Prostředí je velice zdravé, neobydlené, s minimem civilizace, žádným průmyslem, neposkvrněné cestovním ruchem. Vinařství se rozkládá na 30ti hektarech, přičemž je 20ha osázeno révou, 5ha olivovníky. Roční produkce čítá cca. 85 000 láhví vína. Všechny vinice jsou v kopcích, v nadmořské výšce 250 – 350 m.n.m. Půdy jsou zde hluboké, granitové, dobře drenážní, ale zároveň dokáží udržet vláhu i v suchých létech. Je zde ideální klima pro pěstování révy. Skvělá ventilace od cca. 25 km vzdáleného moře a velké teplotní rozdíly horského masivu mají pozitivní vliv na zdraví, aromatický vývoj a barvu hroznů. To vše dohromady tvoří jedinečný ekosystém, kde není zapotřebí ve vinici používat jakékoliv chemické prostředky či postřiky. Vinice jsou osázeny v hustém sponu, zatížení na keř je velice nízké a práce ve vinice vždy jen ruční a velice citlivá. Cílem je vyprodukovat zdraví hrozen špičkové kvality plné odrůdové charakteristiky a teritoriálního výrazu. Hlavní roly zde hrají pouze tradiční sardské odrůdy Cannonau a bílé Vermentino.“}]},{„component“:“hc_column“,“id“:“column_ffMgD“,“column_width“:“col-md-4″,“animation“:““,“animation_time“:““,“timeline_animation“:““,“timeline_delay“:““,“timeline_order“:““,“css_classes“:““,“custom_css_classes“:““,“custom_css_styles“:““,“main_content“:[]}],“section_settings“:““},“scripts“:{„parallax“:“parallax.min.js“},“css“:{},“css_page“:““,“template_setting“:{„settings“:{„id“:“settings“}},“template_setting_top“:{},“page_setting“:{„settings“:[„lock-mode-on“]},“post_type_setting“:{„settings“:{„image“:“https://www.istrarestaurant.cz/wp-content/uploads/2020/04/Manzanile.jpg|500|140|1000570″,“excerpt“:“Oblast: Sardinie, Barbagia – horská oblast centrální Sardinie“,“extra_1″:““,“extra_2″:““,“icon“:{„icon“:““,“icon_style“:““,“icon_image“:““}}}}